CAMPING & HUSVAGNSPLATSER

Vimmerby Camping är familjeägd sedan många år. Campingen är belägen vid den vackra sjön Nossen utanför Vimmerby, bara 10 minuter med bil från Astrid Lindgrens Värld och centrum. Terrängen är både sluttande och platt ner mot sjön.

Vi har 192 st elplatser att erbjuda - med 10, 13 eller 16 amp. uttag. Samtliga har CEE-uttag med personsäkerhetsautomat. Cirka 140 platser finns för tält och husvagnar utan el, och här är det fria uppställningsplatser utan markeringar. 2 st servicebyggnader finns inom området med bl a kök, toaletter, duschar, tvättmaskiner, torktumlare och skötbord.

Vimmerby Camping är en lugn familjecamping där de flesta gäster är barnfamiljer som besöker Astrid Lindgrens Värld och Vimmerby under några dagar eller mer. Bommen till campingen öppnar kl. 07:00 och låses kl. 23:00. Under högsäsong finns alltid personal som sover över inom området på natten, för att kunna vara Er till hjälp om det skulle behövas.

Husvagnsplatser kan förbokas.

STUGOR

Alla stugor ligger på en sluttning med en fantastisk utsikt över sjön. Stugorna har 4-6 bäddar (våningsäng och sovloft), kokplatta, kylskåp, kaffebryggare, microvågsugn, porslin för 4-6 personer, kastruller, kuddar, filtar, bord och stolar, elvärme, utemöbel. Sommarvatten är indraget, dvs kallt vatten. Varmvatten får värmas på spisen. Våra två stugor "Stolpe" har eget varmvatten samt WC och dusch. Det ni behöver ta med er är egna lakan, men det går även att hyra i receptionen. Enda problemet med våra stugor är att vi har alldeles för få av dem... Vill du hyra en under högsäsongen, är det bra att vara ute i mycket god tid!
 
Storlek
Bäddar
Antal stugor
Ellen
Härbre
Stolpe
Tvillingen
Småland
12 kvm
18 kvm
25 kvm
18 kvm
12 kvm
4
6
6
4
4
4
1
2
2
19
Stuga Ellen - Vimmerby Camping
Stugor Ellen - 4 bäddar och pentry
Stugor Ellen - 4 bäddar och pentry
Stugor Ellen - 4 bäddar och pentry
Nybyggda ”Tvillingen” är en stuga med två separata lägenheter med fyra bäddar i varje samt pentry och egen wc och dusch.
Stugor Stolpe - 6 bäddar och pentry samt wc och dusch.
Stugor Småland. Nu är våra 19 nya stugor klara att bokas.
4 bäddar med pentry och en mindre möblerad uteplats.
Gemensam toalett i separat stuga och dusch i våra servicehus.

LÄGENHETER & RUM

Det finns semesterlägenheter (22m²) att hyra på campingen, med plats för 4-6 bäddar. Samtliga med dusch och WC.
Den nyrenoverade Alphyddan har sex rum med gemensamt kök. Två rum i Alphyddan har egen WC och dusch. Övriga fyra rum har gemensam WC och dusch.
Det ni behöver ta med er är egna lakan, men det går även att hyra i receptionen.
Den nyrenoverade Alphyddan har sex rum med gemensamt kök och dusch/wc. Två rum har egen dusch och wc.